keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Mikä ei tapa se vaan vahvistaa


S: Mooi (: Päätin tulla lisää nyt nä parit kuvat mitä tuli otettuu ku tuol on niin ihana sää! Mun päiviin on kuulunut lääkärissä käymistä,verikokeissa TAAS,koulua,kavereita & sitte murheita... Onneks mulla on ihania kavereita jotka osaa todellakin piristää! Tuntuu vaan et en saa täst tekstist mitää järkevää aikaseks. Saa myös heittää ehdotuksii millasii postauksii haluutte ? Mutta meen tästä nyt lukemaan huomiseen englannin kokeeseen,moimoi.

4 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva blogi!! :)) Toi banneri on todella hieno, muutenkin nää kaikkikuvat on tosi kivoja :) liityttiin ehdottomasti lukijaksi! :)) Nii toi "lempitavarani"- postaus vois olla aika kiva:)käykää kattoo meijän blogi jos kiinnostaa ;)

    >> pictures-blogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti paljon (: !! juu täytyy kattoo jos tekis sellasen jossain vaiheessa & juu meen liittymään lukijaksi (:

      Poista
  2. Ois nii hienoo jos tekisit semmose postauksen mis ois susta vanhoja kuvia ja sitte et miten teet noi sun ihanat ripset(:<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu voin yrittää tehä jossain vaihees sellasen postauksen (:! & voin ihan tässä jo sanoo et mä en mitenkään tee noita ripsiä vaan ihan ripsaria vaan laitan noihin (: mulla on vaan todella pitkät ripset (:

      Poista